fredag, oktober 03, 2008

Sjuk, igen


Det är lite motvind nu. Efter att ha avslutat min penecillinkur på måndagen var det dags att testköra den pencecillinfria kroppen. Detta gjordes på diverse barer och slutade med att jag vid halv fem satt och kollade på tisdagens aktuellt på svt play. Efter en intensiv onsdag med gruppmöte och skrivar work shop blev det en lugn kväll. Torsdagens plan var att gå ut med klassen, först till trendiga Weber bar precis söder om Leidesplein och sen vidare till Paradiso. Men, efter morgonföreläsning och ett subventionerat besök på Amsterdam Zoo så kändes något fel, i halsen. Så jag sov någon timme, vaknade upp och kände att en förkylning var på intång. Så jag käkade vitlök, drack juice och käkade honung och allt det där. Men, fick ändå avstyra utgången efter en trevlig förfest hemma hos Thomas. Kvällen slutade istället med att jag och Enda kollade 5 avsnitt i rad av Entourage, han har aldrig sett serien så vi kör igenom den med energiskt tempo just nu. Jag är dock sjukt bitter över att vara sjuk igen, det ska jag inte sticka under stolen med.
Idag är förkylningen i full blom som man säger; snorig, seg i huvudet och ont i halsen. Var ändå tvungen att ge mig ut i vinden och regnet för att fixa en massa praktiska saker, som lampor till cykeln eftersom polisen tog mig och Ryan på väg mot en bar i Niewmarkt i tisdags. Jag sa att jag var en turist, Ryan var inte lika smart, så polisen sa att vi får dela på hans böter, sen tillade han att om jag tog en till klunk från den Amstelöl jag hade in handen så skulle jag få 70 Euro i böter. Ok, sorry, sa jag och ställde den på marken. Plockade även upp biljetter till Tv On The Radio och Wolf Parade i december.
Dagens bästa låtar heter That Time och Complain Department och kommer från sexiga och kaxiga Regina Spektor och Lykke Li. Starka kvinnor, näsdukar och Fishermens Friend är the shit här i studentrummet just nu.

Etiketter: , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

det verkar vara mycket apelsiner och vitlök efter att du blivit sjuk, synd bara att det fungerar endast i förebyggande syfte

3:03 em  
Blogger Patrik Edvardsson said...

hehe, ja det ligger nog något i det. Vitlök käkar jag dock kontinuerligt även om jag inte är sjuk, men ja, något måste nog ändras i mitt liv för såhär går det ju inte att leva: i ett hav av näsdukar medan andra är ute och dricker öl och socialiserad.

6:58 em  

Skicka en kommentar

<< Home