onsdag, augusti 29, 2007

Bilder från Spanien

Alhambra, en väldigt viktig borg som är med på Unescos världsarvslista. Ligger vid foten av Sierra Nevada vid Granada, väldigt mäktig, till och med för mig som oftast inte bryr mig om borgar och sånt fjant.
På vägen till The Royal Chapel i Granada, där de katolska kungarna Isabelle och Ferdinand vilar så stötte vi på denna klassiska turist. Notera att han kombinerar knästrumporna med en trendriktig makväska med hög passform, samt en helvit keps han antagligen fått som premie efter att ha beställt en Kalle Ankas Pocket prenumeration till sin son.

I södra Spanien har alla städer en så kallad "Feria", i staden Motril där Luis bor på sommaren hette den väldigt logiskt "Feria de Motril". Det är typ som en stadsfestival i Sverige, men eftersom det är varm och Spanjorerna är rätt galna människor så är det ändå en speciell tillställning. Sista dagen var det fyrverkerier på stranden, vi var där med kameror och Rom & Cola.


Polen var välbesökt på eftermiddagarna efter frukosten runt klockan 2.

Adam (Canada), Luis (Spanien) och Patrik (Sverige) chillar (Flo Mo uttryck) vid någon sorts kyrka, notera mina trendriktiga sneakers som en pissfull spansk kille kommenterade på en fest genom att komma fram och säga: I like you shoes, och sen gå där ifrån utan att jag han säga något.

The Go! Team i Göteborg (Way Out West) var dans och galenskap, deras musik borde vara stapelvara i varje hockeyhall.


Idag var det ju även tänkt att jag på ett komiskt och intresseväckande sätt skulle förklara min framtid. Tyvärr har det dykt upp omständigheter som fördröjer detta beslut något. Så ni får helt enkelt hålla tillgodo genom att pendla i ovisshet.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kom ihåg att du nästan har lovat att vi ska åka på Peking OS -08. Det var allt. Just a reminder...

10:52 em  
Anonymous Anonym said...

fantastisk, om än lite suddig, bild på turisten. hänga ut folk på bloggen är det nya svarta helt enkelt...
/ Jacob

8:54 fm  
Blogger Patrik Edvardsson said...

Linda: Jag har inga problem med att åka till Peking, däremot är ju chansen att du bangar ganska så överhängande

Jacob: Tyska sandal/strump/magväsketurister kan man inte gå allt för nära, därav den dåliga skärpan.

5:10 em  

Skicka en kommentar

<< Home