måndag, april 03, 2006

Familjen - Första / Sista

Vad är grejen med alla dessa studsande electropopsinglar som dyker upp lite här och där? Varför sitter jag i ett kök med en kjol på mig och äter minipizza klockan halv sju på morgonen? Frågan är om det ens finns något svar på dessa frågor, och frågan är väl om vi behöver något. Påstående ett är vad denna text handlar om, påstående två är resultatet av helgens efterfest då jag av någon anledning satte på mig min kompis kläder och sprang runt och hånade folk, ungefär som den där britten i American Idol.

Men vi lämnar det nu.

För Adrian Recordings som tidigare släppt fina svenska popband som David & The Citizens och Laakso har nu hittat ett enmansband som heter Familjen. Visst är det helt crazy, eller nått. Vad som gör Familjen värd att kolla upp är den fantastiska förstasingeln Första / Sista som låter som om Tiga vore Malmöbo och käkar fyllekebab. Baslinjen är som gjort för dangolvet och minimalismen firar återigen stora triumfer i electropoppens kostym. Det som gör det hela ännu trevligare är att du kan ladda ner låten från Adrian Recordings, här gör du det:

http://www.adrianrecordings.com/Forsta_Sista.mp3

Som om inte det vore nog så har Familjen även remixat Fine Arts Showcase finaste låt hittils, Chemical Girl, den laddar du ner här:

http://www.adrianrecordings.com/4.Chemical%20Girl_(Familjen_remix).mp3

Med hopp om att måndagen bli lite ljusare för er som läser.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

now look here, I object to you refering to me as that briton!
I have been reading the baldchemist in a vain attempt to get some meaning in my life. may i suggest you do the same.
Foresten det ar inte specielt smart att du klagar pa ditt modersmal, nagra av oss britter talar nagorlunda hyfsad svenska. just enjoy yourself

11:58 fm  

Skicka en kommentar

<< Home