torsdag, november 17, 2005

Tre texter på andra håll

Ni som under denna vecka vill läsa vad herr Edvardsson har skrapat ihop kan börja här:
http://www.revolver.nu/konsert/?article_id=2051

När ni har läst lite om Robyns fantastiska konsert så vill ni kanske gå vidare och läsa om ett band som kommer till Sverige och spelar den 20 November, Wolf Parades skiva disikeras här:
http://www.revolver.nu/album/?article_id=2057

Vill ni veta mer om studentradion i Örebro och vad vi pysslar med så har Lösnummer gjort en artikel, tyvärr ser jag själv ganska förskräcklig ut på bilden, jag skyller på tentaplugg och för lite kaffe, maken till påsar under ögonen har jag inte sett på länge. Hur som helst, för att se Patrik ur en ganska dålig synvinkel kollar man här:
http://www.losnummer.net/index.php?option=content&task=view&id=215&Itemid=2

I morgon är det som vanligt Black Rooster mellan 16-17, i morgon kommer ämnet att vara ballader, efter den uppmärksammade "Phil Collins incidenten" som ni kunde läsa om för några veckor sedan ger jag och mina kollegor Tracy och Tommy er tips om bra ballader som funkar, för ärligt talat, jag dansar inte tryckare till Phil Collins, så är det bara.

I helgen tar jag med mig nya Martha Wainwright, nya Embassy och Harlems debut EP till Småland för ett besök hos släkt och annat löst folk. Nästa vecka kan ni säkerligen läsa mer om dessa släpp, här, eller någon annan stans.