torsdag, april 24, 2008

Here we go again...

Då är det återigen dags att packa väskan, bli stessad över att ha glömt något, och ge sig av. Eller JAÄÄ DRAAAR, som Timbuktu brukar säga. Den här gången blir det Amsterdam/Örebro/Stockholm, i den ordningen som står på schemat. Amsterdam kryllar enligt uppgift av gamla bekanta, bland annat Man UtdJames som träffade Snoop Dog på hans favorit Coffe Shop under veckan. I Örebro ordnas det festligheter i dagarna två i regi av FloMo, han har lyckats boka in mig för ett exklusivt DJ-set som kommer innehålla en hel del godbitar som kommer få publiken att reagera, det ryktas även om att Andreas på landet återigen ska bygga upp sin sönderblåsta bastu för hypotetisk ankomst.

Efter det rullar redaktionen vidare till Stockholm där Langhoe har öppnat upp sin nya paradlägenhet för några dagar. Vad som kommer att hända under denna vistelse är fortfarande mycket oklart, men hypotetisk har skrivit "Bombay Saphire" högst upp på inköpslistan, så förhoppningen om några fina dagar borde inte behöva revideras.

På bloggen kommer ni förstås att läsa det allra senaste när det gäller denna road trip som går under parollen "hypotetisk fuck your brother soundsystem European tour 2008", lite sådär anspråkslöst som vi gillar det.

Föresten, Düsseldorf i juni, vad tror ni om det?