tisdag, september 04, 2007

Kate Nash

En av årets bästa låtar heter Foundations med Kate Nash, en fin poplåt om att stanna kvar i ett förhållande som man nog egentligen borde lämna. Det är en låt full med minnesvärda textrader, så som:
"You said I must eat so many lemons'cause i am so bitter.
I said "I'd rather be with your friends mate 'cause they are much fitter."

Igår, på tips från Kajsa som alltid är tidigt ute med det nya, där hon sitter i sin lägenhet på söder och håller upp pekfingret för att se vilket håll popkulturen blåser åt, fick jag äntligen tag på debutskivan som släpps inom kort. Det är sannolikt årets bästa skiva.

Kolla på videon till Foundations och försök att inte bli kär.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ey!
Fraga 1: Har du tagit nagot beslut i den stora fraganannu?
Fraga 2: Hur lagger du ut YouTube-filmerna direkt pa din blogg? Betalar du extra for en VIP-version av blogspot eller liknande?

6:17 em  
Anonymous Anonym said...

Lite otippat lyckades FloMo hjalpa mig med fraga 2 och du kan saledes spara din tid fran att besvara den. Undrar dock vad kidsen pa gatan tycker om att han sitter pa en massa PC-kunskap...

6:46 em  
Blogger Patrik Edvardsson said...

Langhoe: På fråga ett så dröjer det något, men snart, snart så kommer svaret. Synd att inte FloMo kunde hjälpa dig(mig) med fråga ett också, men som du säger, han har nog fullt upp med att försöka behålla sin street cred.

8:52 em  
Anonymous Anonym said...

det blåser mycket på söder nu, men skönt att du tycket mitt pekfinger fortfarande snappar upp rätt vindar =)

7:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home