måndag, september 03, 2007

Att gå in i september


Tydligen har vi promenerat in i september, vilket innebär att jag har lite större tolerans för de svala vindarna. För en vecka sen var jag i Amsterdam, det känns som väldigt länge sen nu. Dramatiken har varit tät under förra veckan, och ännu är det inte definitivt vad hypotetisk kommer att syssla med under hösten, det hela har utmynnat i två alternativ, som det ska tas ställning till under veckan.

Notiser:
Pappa åkte till Stockholm i morse vid klockan sex, och tog med sig morgontidningen, jag blev precis vansinnig när jag insåg detta.

Jag och Persson var på gymmet igår, och i morse var det nästan så att jag inte kunde schamponera håret.

Aston Villas köttmur i andra halvlek mot Chelsea har inte sett sitt motstycke sen Grekland försvarade sig fram till EM titeln. Chelsea var slarviga, försökte spela kortpassningspel men hade oflyt och oskärpa. Samtidigt (ok, dagen innan) dansade Liverpool över Derby.

My Rights Versus Yours med The New Pornographers (se bild) är nästa låt du ska ladda ner. Otroligt vacker.

SVT 1 20.30 Upp till Kamp: DN’s Johan Croneman är lyrisk över Birro och Marciamins vänsterskilldring och kallar det för ”en av de bästa svenska dramaproduktionerna någonsin” samtidigt som han ger betyget 5/5. Jeanette Gentele på SvD är nästan lika imponerad och ger betyget 5/6. Verkar helt klart lovande.

Jose Gonzalez nya skiva låter precis som den första, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, just nu känns det lite tråkigt.

Doing It Right med The Go! Team är ungefär den totala motsatsen, både till akustiska gitarrer, och tråkigheter.