torsdag, maj 22, 2008

Tårar i Moskva

Inte ens en såhär vacker bli kan trösta John Terry idag
Idag är en tung dag för oss Chelseafans. Finns egentligen inte så mycket mer att tillägga, det var en bra match igår. United var bäst i början, Essien stod och sov vid 1-0. Sen kom Chelsea igen bra och var bättre laget, Drogba i stolpen, Lampard i ribban. Och så rensningen av Terry på Giggs skott, det är inte så många som kommer att komma ihåg den. För när Chelseas hjärta skulle avgöra matchen med sista straffen så halkar han och slår den stolpe, ut. Då visste jag att det var klart. Och jag förtjänar inte att vara nedstämd över det, för mitt i Moskvanatten stod John Terry och grät, och grät och grät, och fotboll är en vacker sport, men ibland så är den så grym. Båda lagen förtjänade att vinna, något var tvungen att avgöra, så fungerar det. Nu kommer det att hända saker i Chelsea, var så säkra, det blir en spännande sommar på Stamford Bridge som teamtalk.com säger: http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,1773_3595968,00.html

Efter den här http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/music/article3939298.ece extremt omtalade Lykke Li intervjun så har jag upptäckt The Times online. Riktigt bra, Jeremy Clarkson skriver exempelvis de roligaste bilrecensionerna någonsin, dom handlar knappt om bilar alls, två favoriter hittills:

Om Audi R8, men handlar egentligen om hur deprimerande affärshotell är:
http://driving.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/driving/jeremy_clarkson/article1869881.ece

Om Jaguar XKR, men handlar egentligen om Sydafrika, deras pissdåliga vin och varför Cape Town är en av världens bästa städer:
http://driving.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/driving/jeremy_clarkson/article737044.ece

Idag har jag alltså avhandlat både fotboll och bilar, kan mycket väl vara det maskulinaste inlägget i bloggens historia.