tisdag, januari 29, 2008

EXTRA EXTRA EXTRA


Ryktena har varit många angående Patriks framtid. Efter att ha skådas på The Donnas konsert i SOMA under fredagen, och senare på en obskyr punkbar där han försökte köpa tvivelaktiga saker av en bartender i Valencia-halsduk visst ingen riktigt var det skulle sluta. Grannar har även rapporterat att det hörts danssteg till Vampire Weekends låt Boston klockan fyra på lördagsmorgonen. Efter att åtskilliga gånger vridit och vänt på begreppet framtid så står det nu klart att Patrik stoppar svansen mellan benen och återvänder till Sverige och Karlstad.

Efter en imponerande arbetsinsats under sommaren så har Centrum För Tjänsteforskning valt att knyta an forskningstalangen på ett tvåmånaders kontrakt, Patrik har avböjt att kommentera dessa uppgifter med enligt ett internetfan av hypotetisk.blogspot.com så kommer Patrik att försöka lägga in en stöt på Lykke Li under hennes uppträdande i Karlstad i mitten av februari.

Således är en stormig period på fyra månader över i San Francisco när har lämnar den gråa betongen på SFO nu på lördag kväll. Tiden i San Francisco innehöll det mesta som kan sorteras in under rubriker som ”kärleksbekymmer”, ”dramatik”, ”personlig utveckling” och Patriks egna favorit ”dekadent beteende med högutbildade homosexuella män”. Efter att ha spenderat tiden i en lyxlägenhet i centrala San Francisco är det dags att återigen inta pojkrummet, något som Patrik tidigare sagt ”sannolikt kommer att leda till en depression modell Big Mac plus meny”, McDonald’s har avböjt att kommentera detta uttalande.

Analytiker som författaren av denna artikel varit i kontakt med hävdar dock att tiden i Karlstad sannolikt inte kommer att överstiga två månader, och att Patrik siktar på att precis som Langhoe, ”dricka trendiga drinkar på Riche” inom en snar framtid. Bakom sig i det halvklara vädret i San Francisco lämnar han sin personliga mentor, Lynn som enligt Patrik ”sannolikt varit en av de viktigaste personerna i mitt liv så här långt” och kanske historiens mest komplicerade kärleksrelation som nu tar time out på obestämt tid.

Patrik, en sann motståndare av logik, rationella beslutsvägar och folk som inte våga följa sitt hjärta kommer att avsluta veckan i San Francisco med att se Vampire Weekend, samt att välta ett eller flera dansgolv.

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Välkommen hem!!! Idag var Lykke Li på Nyhetsmorgon och berättade om sin uppväxt på en bergstopp i Portugal. KRAM

10:45 fm  

Skicka en kommentar

<< Home