onsdag, juli 25, 2007

Om Värmlandsbro och Kings Of Leon









Första låten på Kings Of Leons senaste album heter "Knocked Up" och handlar om att få barn och ta bilen och sticka. Det är dagens bästa låt, och det är väldigt svårt att inte uppskatta de lite vuxnare skäggrockarna på Beacause Of The Times, en skiva som låter väldigt mycket Alabama (eller Arizona kanske, som en av de bästa låtarna heter), lite postpunk 2001 och rätt mycket rödrutiga skjortor, och faktiskt lite halvproggigt ibland. Det låter kanske tråkigt, men allt som oftast blir det väldigt fint, ärligt, och lite klädsamt orakat. Kanske sitter jag och är lite USA-romantisk, men visst låter det inte helt fel att dra iväg i en Coup De Ville, och bara köra på soliga amerikanska vägar, utan att veta var vägen leder...


Bilderna ni ser tog Jacob när vi gick på indiefestival i Värmlandsbro (!) första helgen i juli, komplett med regn, finska Moz-kloner, kossor, och en pitoresk sjö.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hon som lärde mig att lyssna på Neutral Milk Hotel hade Kings of Leon som sitt favoritband. Tror hon skulle kunna vara din drömkvinna. Ska leta fram hennes myspace så återkommer jag imorn.

2:14 fm  

Skicka en kommentar

<< Home