söndag, december 19, 2004

Mars månad blir ett getingbo

Det verkar som om Mars månad kommer att bli en stor musikmånad, som det ser ut nu så släpper Moneybrother, Håkan Hellström, Coldplay, Millencolin och Kent skivor. En av de skivor jag personligen ser mest fram emot, Bloc Partys debut skiva "Silent Alarm", kommer även den i slutet av Mars.

För er som sitter och väntar på ny musik från Radio Dept. så är det på gång, nya epn "This Past Week" bör landa i en skivbutik nära dig i slutet av januari. I Januari kommer även Trail Of Deads uppföljare till "Source, Tags & Codes". Skivan skulle ha släppts i Oktober egentligen men blev försenad på grund av att bandet delar skivbolag med Gwen Stefani, U2 och Eminem som använde alla marknadsförings resurser Interscope hade. Men nu är väntan snart över, "Worlds Apart" är snart här och enligt uppgifter är det en fantastisk skiva.

Där fick ni lite musiknyheter också, nu ska jag studera lite så att jag kan ta jullov utan skuldkänslor.

Dagens låt: Estelle - 1980 (det verkar som om engelsk hip hop äntligen börjar ta några vaklande steg utan att snubbla. Är det möjligen Dizze Rascal som har öppnat dörren. Estelle har Mary J Blige som förebild och har snickrat ihop en soft låt med stråkar, lite handklapp och sånt mys.)