lördag, januari 05, 2008

Storm, Grub och Roger Sanchez


Det är storm i San Francisco ( http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_742753.svd ), sjukdomen efter nyår har inte försvunnit och våran maid håller på att städa och jag känner mig i vägen vart jag än är. 2008 kunde kanske fått en bättre start. Har hittat fram till Mia Skäringers blogg ( http://www.mama.nu/blogg/mias-blogg/ ), hon som är ena halvan i Mia & Klara. Egentligen är den nog riktad till 30-åriga kvinnor, mammor, och personer som kämpar med självkänslan (könsneutralt för visso) men gillar jag den. Mia vågar vara djup, ärlig, och självutlämnande utan en massa klichéer. Hittade den genom Carolina Setterwalls blogg (http://nojesguiden.se/schmarro/) som jag också gillar väldigt mycket. Så där har ni två bloggtips. Den här ( http://www.youtube.com/watch?v=k9Xtvj_JVSM ) videon nämndes i ett inlägg på Mia’s blogg, och jag hade glömt bort hur fantastisk vacker den var. För er som inte vågar klicka utan att veta så är det videon till Roger Sanchez låt Another Chance, nu kan ni klicka!

Annars läser jag Elise Blackwell’s bok Grub, som SvDs New York-bloggare Martin Gelin tipsade om i en artikel, hittills fantastiskt bra om hur det är att vara författare i New York. Mycket blogg i bloggen idag. Nu är det dans for mandelcroissant, kaffe och senaste dubbelnumret av The Economist. Lördag i San Francisco kallas det visst.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Drog igenom hela Mias blogg efter ditt tips. Riktigt bra.
/ Jacob

10:21 em  
Blogger Patrik Edvardsson said...

Jacob: Tänkte faktiskt att den kanske skulle kunna vara något for dig med respektive. Här på västkusten håller vi tummarna för att allt går bra för er nu när det börjar hända saker.

7:52 fm  

Skicka en kommentar

<< Home