måndag, december 31, 2007

Hej då 2007

Vilket håll ska man gå mot 2008?

Nytt år, nya utmaningar. Under 2007 har rotlöshet legat högt på topplistan över mentala tillstånd. Efter ett blött nyår i Karlstad blev det Amsterdam, en vecka i franska alperna, några soliga dagar i Freiburg och en tappad tågbiljett. Hat mot Deuthe Bahn i några dagar. Uppsatsskrivande och intervjuer med företagsledare, ballonger med I’m From Barcelona på Melkweg, Cold War Kids och The Shins på Paradiso, det var sena kvällar, politiska diskussioner. Skrivande av komediserie. Örebro några dagar i juni på Eriks soffa, drygt två veckor i San Francisco, tristess och jobb i Karlstad under sommaren, panik, praktikplats fixad, Way Out West i regn, Regina Spektor sjöng Samson, och det var kanske vackraste ögonblicket under sommaren, södra Spanien, rom och cola på stranden, Granada i värme, sol, Amsterdam, cykla kändes som hemma. Framtidsångest i Karlstad, AIK – Djurgården på Råsunda, moln i London, missade flyg. I San Francisco utan bagage och förhållande. Erik & Markus hälsar på, vi går vilse, jag försökte stöta på The Go! Team tjejen på ett övergångsställe på Market Street, fem böcker av Hemmingway (ny idol), socialt sparsmakat, middagar med homosexuella karriärister, Please Understand Me, Las Vegas, Phoenix och tillslut North Carolina efter tre dagar, tillbaka i San Francisco, Erik med släkt är här. Biljetter till Bottom Of The Hill bokade till ikväll, alkohol ska inköpas, hej då 2007, hej 2008. Pust.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dålig stil att inte Värmlandsbro omnämndes!
/ Jacob

1:38 fm  
Anonymous Anonym said...

Bombay Saphire är farligt. Jättefarligt. Det är nog det jag tar med mig från 2007.

4:57 fm  
Blogger Patrik Edvardsson said...

Jacob: haha, ursakta att jag inte tog med det. Det var, som du sakert forstar, valdigt mycket som inte kom med, men Varlmandsbro med festival bland lagerlokaler och kossor borde forstas omnamnts:)

Erik: Det var en intressant lardom, eller hur:) Tankte skriva nagot om nyar, men det hande sa mycket opassande saker att jag nog skippar det, bade for din och min skull:)

7:59 em  
Anonymous Anonym said...

Får väl ta och plöja Hemmingway jag också. Precis avslutat Bukowskis Hollywood och Ham on Rye, och han hyllar Hemmingway i båda böckerna. Och när Charles och Patrik båda rekommenderar något kanske man bör lyssna.

Förresten, gott nytt år!

10:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home